Den 11.e april fick vi förnyat förtroende av Johker Scenkonst att dokumentera deras arbete. Denna gång handlade det om en barnteater som de själva har skrivit manus till. Förhoppningsvis kommer de få visa sin teater för skolbarn i åldern 5-9 år. Pjäsen heter ”Hjälp! Vi vill hem!” och handlar om två personer som ovetande om varandras närvaro befinner sig på en öde ö. Naturligtvis träffar de så småningom på varandra och tillsammans hjälps de åt att bli räddade. Pjäsen innehåller flera tänkvärda budskap om hur vi tacklar våra styrkor och svagheter och hur vi med gemensamma ansträngningar löser problem. Johan och Kerstin är två duktiga och ambitiösa skådespelare som vi hoppas kommer bli flitigt anlitade framöver.

Platsen för genrepet var på den kreativa mötesplatsen Agora i Skäggetorp, Linköping. Agora ett fantastiskt ställe som bland annat inrymmer bibliotek, studios och en stor scenlokal. Genrepet gick av stapeln i den stora scenlokalen vilket var perfekt ur ett fotoperspektiv. Högt i tak och gott om plats. Det som var lite trixit var ljussättningen i den stora svarta lokalen. Det fanns gott om lampor, strålkastare och diverse ”super troupers” i taket men tyvärr ingen ljustekniker på plats. Vi hade en trevlig eftermiddag tillsammans och nu återstår att välja ut och redigera alla härliga bilder som vi tog på dem under pjäsens gång.

[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”pro_mosaic”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.