Äntligen är vår nya studio klar. Här kan vi ta emot företag och privatpersoner för allt inom fotografering. Här kan vi erbjuda följande tjänster:

Här kan du också samla ditt kompisgäng till ett roligt och kreativt fotoevent. Ni bestämmer tema, ni är modeller och vi fotograferar! Har du ett älskat husdjur? Ta med det till vår studio! Vi har stor erfarenhet av att fotografera husdjur, särskilt hundar. Har du som företagare behov av nya personalbilder har vi möjlighet till både individuella bilder samt större gruppbilder.

Ni hittar oss strax utanför Hjulsbro på Vårdsbergsvägen. Bakom de stora svarta järngrindarna har vi vår studio i mittskeppet av de stora verkstadslokalerna. Du behöver inte fundera på var du ska parkera. Det finns gott om gratis plats på den stora grusplanen.

I studion slår du dig ner i vår mysiga djungelsoffa för att få en välkomnade kopp kaffe, saft och lite godis. Det kan vara skönt att få ”landa” och samla ihop sig lite innan fotografering börjar. Behöver du klä om finns ett omklädningsrum med helfigurspegel och eluttag.

Vi arbetar med toppmodern studioutrustning och har ett stort utbud av bakgrunder och kulisser för att kunna ta allt från traditionella studiobilder till trendiga fotografier med spännande ljussättningar.  

Varmt välkomna!