I september firade hudterapeuten och makeupartisten Anette Hambalek, https://anettehambalek.se/ 20 år som egen företagare i branschen. Vi fick äran av bidra med ett pris när hon hade sitt festliga jubileumsevent. Priset var en makeup av henne och en photoshoot av oss i vår studio. Vinnaren blev härliga Johanna. I fredags eftermiddag blev hon sminkad och fin i vår studio. Vi hade en rolig kväll där det blev en mängd fina bilder tagna. Båda med ”klassisk” ljussättning mot vit och svart bakgrund men också några spännande experimentbilder med ”low-light”. Tack till Johanna som var så duktig och tålmodig!

Letar du presenter eller priser till något event är en photoshoot som denna något som ofta uppskattas! Det är både en rolig upplevelse samt ger fina minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.