Kampanj Barnfoto 3-14 oktober

Vår studio ligger strax utanför Hjulsbro. Hoppas att kartan ska hjälpa er att hitta. Den hittar ni under fliken ”Kontakt”.  När ni närmar er håller ni utkik efter en neongul skolskjutsskylt, ett högt svart järnstaket och röda verkstadslokaler. Kör in genom grindarna och parkera bilen på höger sida om byggnaden. Parkeringen är gratis! Ingången till studion är på den andra sidan av byggnaden.

 

Beroende på hur stort barnet är, samt era önskemål placerar vi ert barn antingen sittande på en vit fårskinnsfäll, i en barnstol, på en pall eller i en liten gungstol. Bakgrunden vi använder vid den här fotograferingen är vit.

 

Här följer några tips när det gäller kläder. Välj kläder som är neutrala utan tryck eller mönster som kan ta bort fokus från barnets ansikte. Önskar ni fotografera ert lilla barn naket går det bra. Tänk då på att klä ert barn i rymliga kläder som inte ger resårmärken på kroppen innan fotograferingen.

 

I priset ingår tre digitala högupplösta och redigerade bilder. Efter fotograferingen får ni tillgång till ett privat webgalleri med de bästa bilderna från fotograferingen. Från det väljer ni ut era tre favoriter som vi sedan lägger en sista finish på och redigerar till högsta kvalitet. Självklart kan ni välja om ni vill ha bilderna i färg eller om ni föredrar svartvita. Önskar ni köpa fler bilder än de tre som ingår kostar de 150 kr styck under kampanjen. (ord pris 350 kr) När de digitala bilderna är klara skickar vi dem till er med hjälp av överföringstjänsten ”WeTransfer”.

 

Förmodligen vill ni göra förstoringar av era bilder. Antingen för att sätta upp på väggen hemma hos er eller ge bort som present/julklapp. I kampanjen kan ni välja mellan två olika storlekar på förstoringar printade på exklusivt Fine Art-papper. Övriga storlekar ingår inte i denna kampanj. Ni kan välja om ni vill ha bilden inramad eller ej. Ramen är en stilren ram i vitt eller svart utan passepartout.

Storlek

Pris utan ram

Pris inramad

21×30 cm

200 kr

500 kr

30×40 cm

300 kr

600 kr

När allt är levererat och klart skickar vi en faktura till dig på din mail. Du kan betala med Swish.

Vi ses i studion!

Anna och Clas Jensen

0709-44 29 59