Barnfotograf Linköping

Norrköping - Motala

Barnfotograf i Linköping

Barnfotograf Linköping

Norrköping - Motala

Barnfotograf Linköping

Vi arbetar som nyföddfotograf och barnfotograf i Linköping. Att fotografera nyfödda och barn är något av det roligaste som finns men samtidigt något av det svåraste. Det roliga ligger i att få jobba med barn och svårigheten att timingen vad gäller mat – sömn – värme – närvaro måste stämma perfekt! 

Genom att ha kunskap och flera års erfarenhet som nyföddfotograf och barnfotograf kan vi tryggt och säkert hantera och posera de små, när vi skapar unika minnen till er.

Barnfotograf i Linköping

Barnfotografering
Gör det nu!

Barnfotografering - Gör det nu!

Barnfotograf Linköping.

Som förälder önskar man ibland att man kunde stanna tiden. De nyfödda bebisarna växer och utvecklas fort och plötsligt är det första leendet där. Så kommer det första skrattet och innan man vet ordet av sitter bebisen upp. Därifrån är det inte långt tills det lilla barnet tar sina första stapplande steg. Allt passerar så fort och snart är dessa ögonblick bara suddiga minnesbilder. För sent tänker vi att dessa fantastiska ögonblick borde ha förevigats.

Vänta inte längre…gör det nu!

Vi har stor erfarenhet!

Vi har stor erfarenhet som nyföddfotograf och barnfotograf i Linköping. 

I vår egen studio, anpassad för barn i alla åldrar, har vi alla förutsättningar för skapa fina bilder av hög kvalitet.

Välkommen till oss för att fotografera ditt barn och föreviga de fantastiska ögonblicken.

Barnfotograf Linköping.
Barnfotograf i Linköping.

Välkommen till vår studio i Linköping

Fotostudio för barnfotografering - Barnfotograf Linköping.

Välkomna till vår Fotostudio

I vår nya och stora moderna studio har vi all utrustning för att ta fina bilder av nyfödda och barn i alla åldrar.

Studion ligger längs Vårdsbergsvägen mellan Hjulsbro och Vårdsberg, se karta.  Med en stor gratis parkering alldeles utanför vår studiodörr är det väldigt enkelt och bekvämt besöka oss. Välkomna!

Nyföddfotograf och barnfotograf i Linköping | Fotograf Celestial Art

Nyföddfotografering

För nyföddfotografering och de allra minsta har vi en specialbyggd ministudio där bebisen ligger tryggt, varmt och säkert. Vi har också många olika tyger och färger att välja på som bakgrund så att vi kan skapa den miljö och färg ni önskar

Till de lite större barnen har vi stor tillgång på olika rekvisita, vilket ger oss möjligheter att komponera en bild helt enligt era önskemål.

Barnfotograf i Linköping
Barnfotograf i Linköping
Barnfotografering i Linköping.

Investera i minnen av dina barn!

Genom att professionellt fotografera er nyfödde eller era barn så investerar ni i era minnen. Det kan låta som en klyscha men med kvalitetsbilder kan du när du vill gå tillbaka i tiden och minnas.

Av vår prismodell framgår att det alltid ingår minst 3 st färdigställda digitala bilder. De digitala bilder ger er en flexibilitet när det gäller att dela med sig och att ha dem tillgängliga på flera enheter. Men de digitala bilderna kommer aldrig att ge full rättvisa åt din bild vad gäller färger, kontrast och ljus. Mot den bakgrunden rekommenderar vi alltid att ni väljer ut en eller flera av era digitala bilder för att printa dem i en professionell storbildsprinter. Att bara ha bilderna digitalt ger inte samma bildkvalitet eller relation till motivet som att se det i tryckt format. En tryckt bild, på en plats ni dagligen passerar blir ett konstverk som ni kan njuta av utan att behöva söka efter den i ett digitalt medium. 

Vi har vårat eget tryckeri där vi kan printa bilder i alla format med professionell kvalitet. Genom att vi själva printar kan vi säkerställa att eran bild blir perfekt och verkligen återger rätt ljus, färg och kontrast vilket ett externt tryckeri kan ha problem med.

Vi trycker alltid på Fine Art papper eller Canvas av högsta kvalitet.  

Vad kostar barnfotografering?

Prismodell

Vi har en prismodell för nyfödd- och barnfotografering som bygger ett grundpaket och tilläggsbeställningar.

Vi rekommenderar alla att välja några printade förstoringar då inget går upp emot fina kvalitetsbilder på er vägg. Med riktiga bilder på er vägg får ni dels ett konstverk, men minst lika viktigt är att ni får något fint att titta på varje dag och bli påmind om vad som är det viktiga i livet.


Villkor

För villkor och övriga frågor om betalning se FAQ.

Grundpaket

1500 kr
 • 30 min foto i studio
 • 3 digitala bilder
 • Webgalleri

TILLÄGG BILDER

Extra fotograferingstid

 • 15 min 500 kr.


Extrabilder

 • 1 digital bild 500 kr
 • 5 digitala bilder 1000 kr
 • 10 digitala bilder 1500 kr


Utomhusfotografering

 • Önskas fotografering i utomhusmiljö så ordnar vi det såklart. Kanske ni har en plats som betyder mycket för er och där ni önskar bli fotograferade. Har ni ingen speciell plats men önskar ändå att bli fotograferade i naturligt ljus i en fin miljö så vet vi om flera fina platser.
 • Utomhusfotografering innebär ett visst merjobb varför en extrakostnad på 500 kr debiteras. Gäller inom 20 km radie från vår studio.
 • Utanför 20 km radie från vår studio enligt offert.

PRINT mm

Förstoringar på Fine Art papper

 • 15×20 cm 200 kr
 • 18×24 cm 250 kr
 • 21×28 cm 350 kr
 • 30×40 cm 500 kr
 • 40×50 cm 650 kr
 • 60×80 cm 1200 kr

För Canvastavlor tillkommer 500 kr/förstoring


Inramningar

 • Vi kan erbjuda inramningar med eller utan passepartout. Eftersom alternativen är många lämnas offert på begäran.

Kapaskiva/Foamboard

 • Kapaskiva är ett lätt och prisvärt bildmonteringsmaterial. En kapaskiva består av en vit eller svart pappersfond med en grå foam-kärna. Bilden limmas på skivan. Fungerar mycket bra på stora förstoringar.
 • Prisexempel:
  • 40×50 cm – 400 kr
  • 60×80 cm – 600 kr


Fotobok

 • Pris beror på antal sidor samt utformning. Som exempel kostar en fotobok med 10 sidor, 15×20 cm ca 750 kr.

Inspiration till barnfotografering

Välkomna att besöka vårat galleri med nyfödd- och barnbilder. Här kan ni se exempel från vår produktion som fotografer av nyfödda och barn och hämta inspiration och idéer till er kommande fotografering.

Har ni tänkt er något särskilt tema för er fotografering av er nyfödda eller era barn? Vi har flera alternativ på teman för och hjälper er att förverkliga era önskemål.

Vi rekommenderar också att ni besöker Shutterstock.com och eller Pinterest.com och söker på bröllopsbilder. Här hittar ni många fina, fantasifulla och roliga bröllopsbilder som säkert ger er inspiration och idéer till hur ni vill ha det.

Det är bara att höra av sig.

Välkomna!