BRÖLLOPSFOTOGRAF
i NORRKÖPING

Vi ger er minnen för livet!

BRÖLLOPSFOTOGRAF
i NORRKÖPING

Vi ger er minnen för livet!

Bröllopsfotograf i Norrköping

Capturing Love Memories

Vi är erfarna bröllopsfotografer i Norrköping med ett stort antal glada och nöjda brudpar bakom oss.

Vårt fokus ligger på att leverera bröllopsbilder av högsta klass som fångar atmosfären och känslorna från er stora dag. Genom att bygga nära relationer med brudparet, lyssna på deras önskemål och förväntningar samt kombinera våra tekniska färdigheter och konstnärliga talang, säkerställer vi en samling bilder som kommer att vara kära minnen i många år framöver. Vi använder både traditionella poser och fångar spontana ögonblick för att säkerställa att vi dokumenterar varje magiskt ögonblick och detalj som bidrar till att berätta er bröllopsberättelse.

Vårt huvudsakliga mål är att skapa en samling bilder som ni kommer att älska och som återspeglar glädjen och festligheterna på er speciella dag.

Vi erbjuder våra tjänster över hela Östergötland och ser fram emot att få vara en del av ert bröllopsminne.

Bröllopsfotograf Norrköping

Minnesvärda stunder - för alltid i ditt hjärta!

Ni har fantasierat och planerat för denna dag under lång tid. Plötsligt är dagen här och alla förberedelser är avklarade. Familj och vänner samlas – ni är redo! Er bröllopsdag fylls med ögonblick av kärlek, allvar och högtidlighet, men även skratt och kanske några tårar.

Nästa dag flimrar minnen från er bröllopsdag förbi! Fragmentariska ögonblick återskapas i slow motion. Men… vad hände egentligen? Dagen flög förbi fylld med möten, intryck och känslor. Att sätta ihop bitarna kan vara utmanande! Vi är här för att hjälpa er pussla ihop dem!

Som bröllopsfotografer är vi närvarande för att fånga ögonblicken och bevara er dag för evigt.

Anlita en professionell bröllopsfotograf

Att ta bilder under ett bröllop verkar kanske inte så komplicerat, särskilt inte i dag när vi alla bär avancerade kameror i våra fickor. Det är sant att mobilkameror kan vara användbara för att fånga ögonblicken under ett bröllop. Men det är viktigt att notera att bilder tagna med mobiltelefoner har sina begränsningar jämfört med dem som en professionell fotograf kan leverera. Om ambitionen är att bara ha några bilder för att dela på sociala medier kan mobilkameran fungera, men om du strävar efter bilder av hög kvalitet och kreativitet krävs det både erfarenhet och rätt utrustning.

När du planerar ditt bröllop är det klokt att reflektera över följande frågor:

 • Önskar ni högkvalitativa bröllopsbilder tagna på noga utvalda platser som tar hänsyn till både väder och era visioner för dagen?
 • Vill ni att er bröllopsfotografering ska utföras av en expert inom ljus, färg och komposition, som kan erbjuda mångfald i bildvinklar och avstånd?
 • Önskar ni att era bilder ska genomgå professionell efterbehandling för att passa både sociala medier och förstoringar?
 • Vill ni att era bröllopsminnen ska vara säkert lagrade för framtiden?

Om svaret är ja på någon av dessa frågor, kan det vara läge att överväga att anlita en professionell bröllopsfotograf med erfarenhet, rätt utrustning och kreativt öga – och inte att förglömma, tid!

Låt era nära och kära njuta av bröllopsfesten som gäster, utan att behöva oroa sig för att fånga ögonblicken.

Det tar vi hand om åt er.

Bröllopsfotograf i Norrköping

Låt oss föreviga ert bröllop

Planeringsmöte

För att era bröllopskort ska bli fina och för att fotografering ska flyta på utn stress är planering av största betydelse. Fotograf Norrköping erbjuder alla bröllopskunder ett fysiskt planeringsmöte där vi tillsammans pratar igenom dagen och era önskemål. Det bästa är om vi kan ses på den eller de platser där bröllopsfotograferingen ska äga rum. Vi kan redan då börja fundera på hur vi ska få de bästa bröllopsbilderna med hänsyn tagen till era önskemål, omgivningen, ljus och skuggor och olika väderförhållanden som kan uppstå.

 

Plan för både fint och dåligt väder

Även om vi alla hoppas på vackert väder vid bröllopsfotografering så vet vi alla att det mycket väl kan regna. Vad gör vi om det regnar? Den planen  måste bestämmas tidigt då det inte är något som man snabbt löser på plats den aktuella dagen. Det kan handla om att boka tillgång på lämplig lokal eller andra alternativ där det finns tillgång till skydd för regn.

 

Körschema

Sannolikt vill ni, utöver bilderna på er, även ha olika  gruppbilder på er tillsammans med exempelvis brudföljet, föräldrar, syskon och kanske alla bröllopsgäster. För detta krävs ett detaljerat körschema och självklart hjälper vi er med det. 

 

Fotograf Norrköping - alltid med två fotografer

Vid bröllopsfotografering är vi alltid två bröllopsfotografer och vi arbetar med modern professionell kamerautrustning. Att alltid vara två bröllopsfotografer ger er som kund stora fördelar.

 • Vid stillastående fotograferingen (ex vid tagning av av bröllopsporträtten) är det en av oss som fotograferar medans den andre arbetar med ljussättning och bröllopsparets posering.  Räkna också med att en av oss finns tillgängliga för att lägga slöja och klänning tillrätta samt vara behjälplig med lite styling (hår och smink) i den mån det behövs. Det är sådana detaljer som är svåra att redigera efterhand men är så avgörande för resultatet.
 • Vid mer rörlig fotografering som vid gratulationer efter vigselakten, brudskål, dans mm så är vi alltid två som fotograferar. Med två aktiva bröllopsfotografer så säkerställer vi att ni får ett väldokumenterat bröllop med fina bilder från olika avstånd och vinklar…och vi missar inte de där magiska ögonblicken som uppstår vid varje bröllop…vi är ju två bröllopsfotografer!
Bröllopspar kommer ut ur kyrkan
Bröllopsfotografering i Motala

Bröllopsfotograf Norrrköping hjälper er
få fina bröllopskort

​​Vi vill alla se så bra ut som möjligt på våra bröllopskort. Det låter självklart men är inte alltid så enkelt. Många känner sig obekväma framför kameran, nervös inför den stundande vigselakten, kanske stressad av klockan mm. Men som alltid kan man genom förberedelser säkerställa ett fint resultat.

Här kommer några tips till brud och brudgum att tänka på vid fotografering av bröllopsporträtt.

En god natts sömn kvällen innan fotograferingen gör att du ser allmänt fräsch ut och slipper bilder med trötta ögon med mörka ringar.

En bröllopsfotografering kan vara ansträngande och med välfyllda vattendepåer både orkar ni mer och ser bättre ut på bilderna.

För bruden
Tänk på att välja en naturlig, diskret makeup som förbättar och framhäver dina drag. Tänk på att sminket ska hålla hela dagen!

För brudgummen
Även brudgummen kan behöva lite lätt smink för att harmonisera bättre med brudens hudfärg på bilderna. Oftast handlar det om lite lätt puder för att ta bort lite ”rödhet” i ansiktet.

Vi rekommenderar att ni tränar på att posera innan den stora dagen. Prata med er fotograf och be om förslag på poser som ni kan träna på. Övning ger färdighet och kommer att göra att ni känner er mer bekväma när ni står framför kameran. 
Tänk på följande när ni tränar posering: 

  1. Sträck på er och håll axlarna bakåt för att se självsäkra och bekväma ut.
  2. Håll huvuden och haka uppe för att förlänga nacken och undvika dubbelhakor.
  3. Håll armarna avslappnade och undvik att korsa dem, som kan se stela ut.
  4. Placera dig själv i en liten vinkel mot kameran för att skapa en mer intressant komposition.
  5. Om du står, pröva gärna att flytta din vikt till en fot för att ge bilden en känsla av rörelse.
  6. Försök att slappna av, le och ha roligt, det kommer att synas på era bilder.

Slutligen, ta inte dig själv på för stort allvar och ha kul på din bröllopsdag! Din glädje och lycka kommer att synas i dina bilder.

Bröllopsfotograf i Norrköping
vi hittar just rätt miljö för er!

Som tidigare Norrköpingsbor känner vi till många fantastiska miljöer för bröllopsfotografering, både i och runt staden.

I stadens hjärta möts vi av Strömmens vackra vattenlandskap och de charmiga parkerna längs promenadstråken. Bara en kort bilresa, tjugo minuter från centrum, tar oss till Kolmården där en mångfald av naturliga skönhet väntar, perfekta för bröllopsfotografering.

Om vi skulle oturligtvis drabbas av ogynnsamt väder, står vår professionella studio till förfogande, endast 30 minuter från stadskärnan. Här kan vi garantera vackra bröllopsporträtt oavsett väderlek.

Bröllopsfotograf i Östergötland och hela Sverige

Även om vi framförallt marknadsför oss som bröllopsfotografer i Östergötland är vi öppna för bröllopsfotograferingar på andra platser både inom och utanför Sverige. Vi är erfarna och passionerade bröllopsfotografer, och inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Tack vare vår mobila studio är vi flexibla och kan enkelt ta oss till platser långt från Linköping. Vi är välutrustade med allt som behövs för att hantera olika väderförhållanden, ljussättning och andra behov som kan uppstå under fotograferingen. Så oavsett var ert bröllop äger rum, kan ni lita på oss för att skapa minnesvärda bilder som kommer att för evigt föreviga er speciella dag.

Bröllopsfotografering

Vad kostar det?

Vår Prismodell

Vi har en prismodell för bröllops-fotografering som bygger på tre olika paketlösningar för att kunna möta olika behov och önskemål. 

Våra paket är Brons, Silver och Guld. Kostnad och innehåll för respektive paket och tilläggstjänster redovisas nedan. 

Hittar ni inget bröllopspaket som passar er så går det bra att komponera ett eget paket. Antingen med valda delar ur våra paket eller med era egna önskemål. Är ni osäkra på vad ni vill ha det så är det bara att ni hör av er så hjälper vi till och föreslår ett upplägg som vi tror passar just er. Vi har stor erfarenhet som bröllopsfotografer och vet vad som fungerar och ger bra bilder. Tillsammans hittar vi en lösning. 

Villkor

När ni bokar bröllopsfotografering hos oss betalar ni en bokningsavgift på 20% av avtalat pris. Bokningsavgiften är till fullo återbetalningsbar intil 30 dagar för fotograferingen.  För villkor och övriga frågor om betalning se FAQ

Våra Bröllopspaket

BRONS

3500 kr
 • Ett planeringsmöte
 • Foto av förberedelse
 • Foto "First Look"
 • 1h Porträttfoto
 • Foto av vigsel
 • Foto av gratullationer
 • Grupp- familjefoto
 • Foto av middag/kväll
 • Snabblev. tackkort
 • Privat webgalleri
 • Tavla 20x30cm
 • Canvas 30x40cm
 • 10 Digitala bilder

SILVER

15000 kr
 • Ett planeringsmöte
 • Foto av förberedelse
 • Foto "First Look"
 • 1h Porträttfoto
 • Foto av vigsel
 • Foto av gratullationer
 • Grupp- familjefoto
 • Foto av middag/kväll
 • Snabblev. tackkort
 • Privat webgalleri
 • Tavla 20x30cm
 • Canvas 30x40cm
 • 60 Digitala bilder

GULD

25000 kr
 • Ett planeringsmöte
 • Foto av förberedelse
 • Foto "First Look"
 • 1h Porträttfoto
 • Foto av vigsel
 • Foto av gratullationer
 • Grupp- familjefoto
 • Foto av middag/kväll
 • Snabblev. tackkort
 • Privat webgalleri
 • Tavla 20x30cm
 • Canvas 30x40cm
 • 200 Digitala bilder

Våra Tilläggstjänster

BILDER

Extrabilder

 • 1 bild 350 kr
 • 5 bilder 1000 kr
 • 10 bilder 1500 kr
 • 20 bilder 2500 kr
 • 30 bilder 3200 kr
 • 40 bilder 4000 kr

 

Förstoringar på Fine Art papper

 • 15×20 cm 200 kr
 • 18×24 cm 250 kr
 • 21×30 cm 350 kr
 • 30×40 cm 500 kr
 • 40×50 cm 650 kr
 • 60×80 cm 1200 kr

 

Förstoringar på Canvas

 • För Canvas tillkommer 500 kr/förstoring på ovan priser.

 

Inramning

 • Vi kan erbjuda inramningar med eller utan passepartout. Eftersom alternativen är många lämnas offert på begäran.

ÖVRIGT

Kapaskiva/Foamboard

 • Kapaskiva är ett lätt och prisvärt bildmonteringsmaterial. En kapaskiva består av en vit eller svart pappersfond med en grå foam-kärna. Bilden limmas på skivan. Fungerar mycket bra på sora förstoringar.
 • Prisexempel:
  • 40×50 cm – 400 kr
  • 60×80 cm – 600 kr

 

Fotobok

 • En fotobok blir ett fint minne från erat bröllop. Pris beror på antal sidor samt utformning. Som exempel kostar en fotobok i god kvalitet med 24 sidor, 15×20 cm ca 1500 kr. Detaljerad offert på begäran.

 

Resor

 • För resor debiteras bilersättning 60 kr/mil.

När får vi våra bröllopsbilder?

Svaret på den frågan hänger såklart samman med vilken omfattning ni valt för er bröllopsfotografering.

 • En enklare bröllopsfotografering som handlar om 10 bilder bröllopsporträtt blir normalt klart på ett par dagar.
 • En mer omfattande bröllopsfotografering, där vi även fotograferar bröllopsparet och gäster under middag och dans, resulterar ofta i flera hundra bilder vilket kräver ett omfattande  efterarbete. Normalt så är erat webgalleri tillgängligt inom 1 vecka och slutleverans av bilderna inom 1-2 veckor efter att ni återkopplat vilka bilder ni vill ha.
 • Oavsett omfattningen på bröllopsfotograferingen så kan vi normalt alltid erbjuda snabbleverans av några bilder, för exempelvis tackkort,  inom ett par dagar.

Inspiration till er bröllopsfotografering

Välkomna att besöka vårt galleri med bröllopsbilder. Här kan ni se exempel från vår produktion som bröllopsfotografer och hämta inspiration och idéer till er kommande bröllopsfotografering. Vi rekommenderar också att ni besöker Shutterstock.com och Pinterest.com söker på bröllopsbilder. Här hittar ni många fina, fantasifulla och roliga bröllopsbilder som säkert ger er inspiration och idéer till hur ni vill ha det.

Har ni tänkt er något särskilt tema för er bröllopsfotografering? Vi har flera alternativ på teman för bröllopsfotografering och hjälper er att förverkliga era önskemål.

Det är bara att höra av sig.

Välkomna!

Vi finns här för dig!

För att du snabbare ska komma i kontakt med oss ber vi er välja den ort som passar bäst på det ni efterfrågar. Tack!