BRÖLLOPSFOTOGRAF
i LINKÖPING

Vi ger er minnen för livet!

BRÖLLOPSFOTOGRAF
i LINKÖPING

Vi ger er minnen för livet!

BRÖLLOPSFOTOGRAF
i LINKÖPING

Vi ger er minnen för livet!

BRÖLLOPSFOTOGRAF
i LINKÖPING

Vi ger er minnen för livet!

Vår passion för fotografering av bröllop

Capturing Love Stories

Vår passion för bröllopsfotografering är inte bara att fånga vackra ögonblick utan också att berätta en historia genom bilder. Vi arbetar hårt för att skapa en unik stil och kreativitet i varje bröllopsfotografering vi gör. Vi använder både traditionell och modern konstnärlig teknik för att fånga alla de underbara ögonblicken på er speciella dag. Vi tror att varje brudpar har en egen historia att berätta och vi är här för att hjälpa er att visa upp den på det mest konstnärliga och minnesvärda sättet.

Vår målsättning är att alltid skapa en samling bilder som paret kommer att älska och som återspeglar glädjen och firandet av er speciella dag. Besök gärna vår Portfolio med Bröllopsbilder för att se exempel från vår produktion.

Bröllopsfotograf Linköping

Vi ger er minnen för livet!

Ni har drömt om och planerat denna dag så länge. Plötsligt är dagen kommen och alla förberedelser är klara. Släkt och vänner är på plats och ni står redo! Er bröllopsdag fylls med kärleksfulla ögonblick, allvarsamma och högtidliga ögonblick men också ögonblick av skratt och kanske en och annan tår.

Dagen efter fladdrar scener från er bröllopsdag förbi i revy! Lösryckta ögonblick spelas upp i slow motion. Men… vad var det som hände? Dagen gick så fort fylld med möten, intryck och känslor. Det kan vara svårt att få pusselbitarna på plats! Vi hjälper er att lägga pusslet!

Vi är bröllopsfotografer och finns på plats och fångar ögonblicken för att bevara er dag för evigt.

Anlita en professionell bröllopsfotograf

Att fotografera ett bröllop kan förefalla enkelt, inte minst idag när alla har tillgång till mobiltelefoner med avancerade kameror. Enkelt och smidigt! Javisst! Men frågan är om du har råd att inte anlita en professionell bröllopsfotograf?

 • Vill ni få bröllopsbilder med hög kvalitet på platser som är väl förberedda utifrån väder och vind samt bröllopsparets önskemål?
 • Vill ni att er bröllopsfotografering görs med kunskap om ljussättning, färg- och miljö samt få bilder från ditt bröllop från olika vinklar och varierat avstånd?
 • Vill ni att era bilder ska få en professionell bildbehandling och anpassas för såväl sociala medier som för förstoringar?
 • Vill ni att era bröllopsbilder ska få en säker lagring?

Om ni svarar ja på dessa frågor ska ni anlita en professionell bröllopsfotograf som har erfarenhet, rätt kamerautrustning, sinne för bild och miljö och sist men inte minst… tid!

Låt släkt och vänner få njuta av bröllopsfirandet som gäster och inte som bröllopsfotografer. Bröllopsfotograferingen tar vi hand om.

Bröllopsfotograf i Linköping

Låt oss bli er bröllopsfotograf

Planeringsmöte
För att era bröllopskort ska bli fina och för att fotografering ska flyta på utn stress är planering av största betydelse. Fotograf Linköping erbjuder alla bröllopskunder ett fysiskt planeringsmöte där vi tillsammans pratar igenom dagen och era önskemål. Det bästa är om vi kan ses på den eller de platser där bröllopsfotograferingen ska äga rum. Vi kan redan då börja fundera på hur vi ska få de bästa bröllopsbilderna med hänsyn tagen till era önskemål, omgivningen, ljus och skuggor och olika väderförhållanden som kan uppstå.

Plan för både fint och dåligt väder
Även om vi alla hoppas på vackert väder vid bröllopsfotografering så vet vi alla att det mycket väl kan regna. Vad gör vi om det regnar? Den planen  måste bestämmas tidigt då det inte är något som man snabbt löser på plats den aktuella dagen. Det kan handla om att boka tillgång på lämplig lokal eller andra alternativ där det finns tillgång till skydd för regn.

Körschema
Sannolikt vill ni, utöver bilderna på er, även ha olika  gruppbilder på er tillsammans med exempelvis brudföljet, föräldrar, syskon och kanske alla bröllopsgäster. För detta krävs ett detaljerat körschema och självklart hjälper vi er med det.

Fotograf Linköping - Alltid med två fotografer

Vid bröllopsfotografering är vi alltid två bröllopsfotografer med modern professionell kamerautrustning. Att alltid vara två bröllopsfotografer ger er som kund stora fördelar.

 • Vid stillastående fotograferingen (ex vid tagning av av bröllopsporträtten) är det en av oss som fotograferar medans den andre arbetar med ljussättning och bröllopsparets posering.  Räkna också med att en av oss finns tillgängliga för att lägga slöja och klänning tillrätta samt vara behjälplig med lite styling (hår och smink) i den mån det behövs. Det är sådana detaljer som är svåra att redigera efterhand men är så avgörande för resultatet.
 • Vid mer rörlig fotografering som vid gratulationer efter vigselakten, brudskål, dans mm så är vi alltid två som fotograferar. Med två aktiva bröllopsfotografer så säkerställer vi att ni får ett väldokumenterat bröllop med fina bilder från olika avstånd och vinklar…och vi missar inte de där magiska ögonblicken som uppstår vid varje bröllop…vi är ju två bröllopsfotografer!

Bröllopsfotograf Linköping hjälper er
få fina bröllopskort

​​Vi vill alla se så bra ut som möjligt på våra bröllopskort. Det låter självklart men är inte alltid så enkelt. Många känner sig obekväma framför kameran, nervös inför den stundande vigselakten, kanske stressad av klockan mm. Men som alltid kan man genom förberedelser säkerställa ett fint resultat.

Här kommer några tips till brud och brudgum att tänka på vid fotografering av bröllopsporträtt.

En god natts sömn kvällen innan fotograferingen gör att du ser allmänt fräsch ut och slipper bilder med trötta ögon med mörka ringar.

En bröllopsfotografering kan vara ansträngande och med välfyllda vattendepåer både orkar ni mer och ser bättre ut på bilderna.

För bruden
Tänk på att välja en naturlig, diskret makeup som förbättar och framhäver dina drag. Tänk på att sminket ska hålla hela dagen!

För brudgummen
Även brudgummen kan behöva lite lätt smink för att harmonisera bättre med brudens hudfärg på bilderna. Oftast handlar det om lite lätt puder för att ta bort lite ”rödhet” i ansiktet.

Vi rekommenderar att ni tränar på att posera innan den stora dagen. Prata med er fotograf och be om förslag på poser som ni kan träna på. Övning ger färdighet och kommer att göra att ni känner er mer bekväma när ni står framför kameran. 
Tänk på följande när ni tränar posering: 

  1. Sträck på er och håll axlarna bakåt för att se självsäkra och bekväma ut.
  2. Håll huvuden och haka uppe för att förlänga nacken och undvika dubbelhakor.
  3. Håll armarna avslappnade och undvik att korsa dem, som kan se stela ut.
  4. Placera dig själv i en liten vinkel mot kameran för att skapa en mer intressant komposition.
  5. Om du står, pröva gärna att flytta din vikt till en fot för att ge bilden en känsla av rörelse.
  6. Försök att slappna av, le och ha roligt, det kommer att synas på era bilder.

Slutligen, ta inte dig själv på för stort allvar och ha kul på din bröllopsdag! Din glädje och lycka kommer att synas i dina bilder.

Bröllopsfotograf i Linköping

Som bröllopsfotografer och Linköpingsbor kan vi rekommendera flera fina miljöer för bröllopsfotografering i och runt om Linköping. Gamla Linköping erbjuder många fina platser men det finns även vackra miljöer längs Stångån. Söder om Linköping finns det fantastiska eklandskapet där platser för bröllopsfotografering näst intill är oändligt.

Skulle vi ha otur med dåligt väder har vi alltid våran professionella studio som ligger strax utanför Hjulsbro.  Där kan vi vi garantera fina bröllopsporträtt oavsett väder.

Bröllopsfotograf i Östergötland och hela Sverige

Även om vi marknadsför oss som bröllopsfotografer i Linköping, Norrköping och Motala så tar vi såklart bröllopsfotograferingar på andra platser både inom och utanför Sverige. Vi är erfarna bröllopsfotografer och inget uppdrag är vare sig för litet eller för stort. Genom att vi även har en mobil studio så utgör bröllopsfotografering på platser långt bort från Linköping inget problem. Vi har alltid all nödvändig utrustning med oss vilket gör oss flexibla och att vi snabbt kan hantera förändringar i väder, plats, behov av ljussättning mm.

Bröllopsfotografering

Vad Kostar det?

Vår Prismodell

Vi har en prismodell för bröllopsfoto som bygger på tre olika paketlösningar för att kunna möta olika behov och önskemål. 

Våra paket är Brons, Silver och Guld. Kostnad och innehåll för respektive paket och tilläggstjänster redovisas nedan. 

Hittar ni inget bröllopspaket som passar er så går det bra att komponera ett eget paket. Antingen med valda delar ur våra paket eller med era egna önskemål. Är ni osäkra på vad ni vill ha det så är det bara att ni hör av er så hjälper vi till och föreslår ett upplägg som vi tror passar just er. Vi har stor erfarenhet som bröllopsfotografer och vet vad som fungerar och ger bra bilder. Tillsammans hittar vi en lösning. 

Villkor

När ni bokar bröllopsfotografering hos oss betalar ni en bokningsavgift på 20% av avtalat pris. Bokningsavgiften är till fullo återbetalningsbar intil 30 dagar för fotograferingen.  För villkor och övriga frågor om betalning se FAQ

Våra Bröllopspaket

BRONS

3500 kr
 • Ett planeringsmöte
 • Foto av förberedelse
 • Foto "First Look"
 • 1h Porträttfoto
 • Foto av vigsel
 • Foto av gratullationer
 • Grupp- familjefoto
 • Foto av middag/kväll
 • Snabblev. tackkort
 • Privat webgalleri
 • Tavla 20x30cm
 • Canvas 30x40cm
 • 10 Digitala bilder

SILVER

15000 kr
 • Ett planeringsmöte
 • Foto av förberedelse
 • Foto "First Look"
 • 1h Porträttfoto
 • Foto av vigsel
 • Foto av gratullationer
 • Grupp- familjefoto
 • Foto av middag/kväll
 • Snabblev. tackkort
 • Privat webgalleri
 • Tavla 20x30cm
 • Canvas 30x40cm
 • 60 Digitala bilder

GULD

25000 kr
 • Ett planeringsmöte
 • Foto av förberedelse
 • Foto "First Look"
 • 1h Porträttfoto
 • Foto av vigsel
 • Foto av gratullationer
 • Grupp- familjefoto
 • Foto av middag/kväll
 • Snabblev. tackkort
 • Privat webgalleri
 • Tavla 20x30cm
 • Canvas 30x40cm
 • 200 Digitala bilder

Våra Tilläggstjänster

BILDER

Extrabilder

 • 1 bild 350 kr
 • 5 bilder 1000 kr
 • 10 bilder 1500 kr
 • 20 bilder 2500 kr
 • 30 bilder 3200 kr
 • 40 bilder 4000 kr

 

Förstoringar på Fine Art papper

 • 15×20 cm 200 kr
 • 18×24 cm 250 kr
 • 21×30 cm 350 kr
 • 30×40 cm 500 kr
 • 40×50 cm 650 kr
 • 60×80 cm 1200 kr

 

Förstoringar på Canvas

 • För Canvas tillkommer 500 kr/förstoring på ovan priser.

 

Inramning

 • Vi kan erbjuda inramningar med eller utan passepartout. Eftersom alternativen är många lämnas offert på begäran.

ÖVRIGT

Kapaskiva/Foamboard

 • Kapaskiva är ett lätt och prisvärt bildmonteringsmaterial. En kapaskiva består av en vit eller svart pappersfond med en grå foam-kärna. Bilden limmas på skivan. Fungerar mycket bra på sora förstoringar.
 • Prisexempel:
  • 40×50 cm – 400 kr
  • 60×80 cm – 600 kr

 

Fotobok

 • En fotobok blir ett fint minne från erat bröllop. Pris beror på antal sidor samt utformning. Som exempel kostar en fotobok i god kvalitet med 24 sidor, 15×20 cm ca 1500 kr. Detaljerad offert på begäran.

 

Resor

 • För resor debiteras bilersättning 60 kr/mil.

När får vi våra bröllopsbilder?

Svaret på den frågan hänger såklart samman med vilken omfattning ni valt för er bröllopsfotografering.

 • En enklare bröllopsfotografering som handlar om 10 bilder bröllopsporträtt blir normalt klart på ett par dagar.
 • En mer omfattande bröllopsfotografering, där vi även fotograferar bröllopsparet och gäster under middag och dans, resulterar ofta i flera hundra bilder vilket kräver ett omfattande  efterarbete. Normalt så är erat webgalleri tillgängligt inom 1 vecka och slutleverans av bilderna inom 1-2 veckor efter att ni återkopplat vilka bilder ni vill ha.
 • Oavsett omfattningen på bröllopsfotograferingen så kan vi normalt alltid erbjuda snabbleverans av några bilder, för exempelvis tackkort,  inom ett par dagar.

Inspiration till er bröllopsfotografering

Välkomna att besöka vårt galleri med bröllopsbilder. Här kan ni se exempel från vår produktion som bröllopsfotografer och hämta inspiration och idéer till er kommande bröllopsfotografering. Vi rekommenderar också att ni besöker Shutterstock.com och Pinterest.com söker på bröllopsbilder. Här hittar ni många fina, fantasifulla och roliga bröllopsbilder som säkert ger er inspiration och idéer till hur ni vill ha det.

Har ni tänkt er något särskilt tema för er bröllopsfotografering? Vi har flera alternativ på teman för bröllopsfotografering och hjälper er att förverkliga era önskemål.

Det är bara att höra av sig.

Välkomna!

Vi finns här för dig!

För att du snabbare ska komma i kontakt med oss ber vi er välja den ort som passar bäst på det ni efterfrågar. Tack!