Lördagen den 6:e mars genomförde vi ett event tillsammans med Annette Hambalek Perfect Skin. Iden med eventet var att erbjuda våra kunder en ”combo tjänst” bestående av smink och porträttfoto i en helt coronasäkrad miljö till ett mycket förmånligt pris. Eventet annonserades på sociala medier under rubrik ”Bli Skärmsnygg”. Det blev ett stort intresse för eventet och alla tider blev snabbt bokade. Genomförandet byggde på förbokade tider där vi bara tillät en kund åtgången i ”sminket” och i studion.

Vi använde vår mobila studioutrustning för att bygga upp en studiomiljö på en inglasad veranda med över 260 cm i takhöjd. Just takhöjden kan annars vara en begränsning när man bygger upp en studiomiljö i ett hem vilket försvårar placering av blixtar och användning av stora ljusformare. Men den här verandan hade god takhöjd. Vi hängde upp en stor bakgrund, vit på ena sidan och svart på andra sidan. Fotoljuset kom från två Elinchrom ELB500 TTL blixtar monterade i transparenta Elinchrom 105cm paraplyer.

Det blev ett lyckat event. Kunderna var fint sminkade till fotograferingen och alla var på ett strålande humör, dvs bästa förutsättningar för fotografen. Fotograferingen genomfördes med både med 85mm och 24-70mm optik och med kameran satt på M/ISO100/1/125 sek/F8 och med ljusfördelning 1:2 mellan vänster och höger blixt. Såväl utrustning som ”modellerna” gjorde ett fint jobb. Alla fick nya fina bilder till social medier, CV’n mm.

Det här kommer vi att göra om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.